PADI 5* Dive Resort Medusa Diving

Nieuwsbrief april 2024: 

 

Een nieuwjaar, een nieuw begin,

Beste Medusa vrienden, 

MAG ER VRIENDELIJK VERZOCHT WORDEN TE HELPEN MET HET MATERIAAL TERUG OP DE GANG TE PLAATSEN NA DE ZWEMBAD SESSIES VOOR DE DOUCHES IN TE STAPPEN, AUB.


NIEUWTJES 

1. We zijn het jaar goed ingezet. We hebben nl. 6 mensen die reeds begonnen zijn aan de rescue cursus alsook 2 personen die zich engageren om divemaster te worden. Waarvoor dank. 

2. In de komende maanden zul Medusa-diving deels beschikbaar worden op een ‘voor ons’ nieuw platform. Omdat technologie niet stilstaat (en wij ook niet), wensen we ook andere doelgroepen te bereiken hiermee.

3. We wensen ook iedereen te bedanken voor de massale opkomst voor de kwis-avond.

PROFICIAT AAN CLUBLEDEN : 

- Proficiat aan Bram, Marie-Julie en Lukas voor het behalen van hun EFR-brevet

Verder nog een proficiat aan alle andere niet-clubleden voor het vertrouwen in het Medusa Diving Team en het met succes beëindigen van hun cursus(sen). 

AANKOMENDE AKTIVITEITEN: 

- Het weekend 15/16 juni zal Medusa-diving vertegenwoordigt op de jaarlijkse rommelmarkt van de Opex, Oostende. Dit met een mobiele duiktank waar mensen een ‘gratis’ duikinitiatie kunnen doen. Details volgen via onze sociale media kanalen. 

- We zijn nog bezig met het organiseren van enkele activiteiten die vóór of tijdens de zomervakantie zullen plaatsvinden. Hier zal later in ‘duikuitstappen’ over gecommuniceerd worden. 

- Ook dit jaar op 13 juli zal er opnieuw een rommelmarkt, BBQ-avond en cocktails te verkrijgen zijn op camping Merlo. Details volgen

DUIKWEETJE U als duiker altijd uw eigen welzijn en veiligheid boven dat van een groep staat! Een onderdeel van stress management in de PADI rescue cursus


Meer info op website of via ons contactformulier of via een Medusa diving team professional

Volgende nieuwsbrief : Juni 2024 

Veel duikplezier, 

Het Medusa-diving team

 

 
 
 
 
E-mailen
Info