PADI 5* Dive Resort Medusa Diving

Waarom duiken bij Medusa Diving, PADI 5ster Dive Resort? Haal uw duikbrevet bij ons!

 U kunt bij ons het ganse jaar door leren duiken, opleidingen volgen en uw duikbrevet halen bij Medusa diving.

Duikschool Medusa Diving is bewust een kleine duikschool omdat wij geloven in kwaliteit over kwantiteit. Hierbij geven wij les in kleine groepen zodat we gerichter en persoonlijker service kunnen aanbieden. Een van onze troeven is wij nog altijd klassikale theorielessen aanbieden. Het maakt de lessen socialer, interactiever en u kan terecht bij een instructeur met uw vragen. Wie kiest om de lessen online te volgen, heeft het voordeel alles op eigen tempo te doen (binnen de 12 maanden). 

We begrijpen dat beschikbaarheid niet altijd even makkelijk is. Daarom proberen wij ons zo flexibel mogelijk op te stellen om aan uw noden te voldoen. Daarbij hebben wij geen duikagenda met vaste duikdagen.

Medusa diving staat gekend voor z'n GRATIS duikinitiatie en professionele aanpak al sinds 2009. Wij gaan iets verder dan andere duikscholen &  beiden we met de mogelijkheid van duikinitiaties in het buitenwater ( van Mei tot Oktober ) voor wie nog niet volledig overtuigd is na z'n zwembad initiatie. Voor nieuwe duikers en gevorderde duikers hebben we nu ook all-in formules die een pak voordeliger zijn en u brengen tot het niveau die u zelf wenst. Natuurlijk kunt u nog altijd cursussen à-la-carte ook volgen zoals gewoonlijk.

Voor gebrevetteerde duikers die langer dan 6 maanden niet gedoken hebben, hebben we een Re-Activate programma.

Medusa Diving heeft een programma uit gewerkt voor wie Divemaster wenst te worden met 3 formules. U kiest zelf welke formule het best bij uw interesse past. We hebben naast de klassieke divemaster cursus ook een 2-jarig programma die het traject doorlopen van Open Water duiker tot Divemaster.

We zijn een duikschool aangesloten bij de duikfederatie PADI. En is het onze missie mensen laten genieten van onze fijne sport : duiken.

Medusa-diving is een PADI 5ster Dive Resort wat zoveel betekent als wij bieden slaapaccommodatie ( www.park-merlo.be ) aan. Een zeldzame optie in de lage landen.


Voor info of reservatie.
Contacteer ons via ons 
contactformulier of via 0496/61.69.62

 
 
 
 
E-mailen
Info